Challenger Tennis

 

Trainers Challenger Tennis

 

Van de trainers zijn nog niet alle foto's beschikbaar. Klik op foto of op naam voor meer informatie.

 

Klaas met talent


Ga naar Dennis van der GunDennis van der Gun
Ga naar Lennard DuursemaLennard Duursema
Ga naar Klaas HuismanKlaas Huisman

 


Dennis van der Gun

 

Trainer Dennis van der Gun Al van af mijn vijfde jaar tennis ik. Van mijn 16e tot mijn 27e heb ik me volledig gericht op mijn schaatscarrière. Dit resulteerde erin dat ik een aantal jaar als prof heb mogen schaatsen. Tijdens deze periode bleef ik wel stiekem tennissen. Toen ik stopte met schaatsen ben ik me weer volledig op het tennis gaan focussen.

 

Op dit moment ben ik zelf lid bij twee clubs. LTV Gouwenes, dit is mijn clubje uit Everdingen waar ik begonnen ben met tennis. Ik ben hier nog steeds lid, maar tennis er eigenlijk nooit. Ik ben ook lid bij Veracket uit Groningen. Ik speel competitie in het eerste heren team. We spelen eerste klasse heren op zondag.

 

Ik werk inmiddels 4 jaar als tennisleraar bij Challenger Tennis, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ook geef ik conditietraining aan talentvolle tennissers. Naast tennisleraar en conditietrainer ben ik ook schaatscoach. Ik werk voor de schaatsacademie wat een onderdeel is van een LOOT school (landelijk overleg onderwijs en topsport). Hier train en coach ik jonge topsporters.

 

Ik vind het leuk om zowel met kinderen als met volwassenen te werken en vind het belangrijk dat mensen met plezier en passie een tennisles beleven. Onder deze omstandigheden leer je ook het beste. Ik probeer dit als leraar te creëren in de les bij zowel kids als volwassen. Ook vind ik het leuk om mensen te motiveren. Bij elk mens is dat verschillend en dat maakt het boeiend. In maart 2013 heb ik met veel plezier de cursus Tenniskids gevolgd, een mooie aanvulling op de KNLTB opleiding.

 

april 2013

 

|Naar boven|

 


Lennard Duursema

 

Mijn naam is Lennard Duursema, ik ben 23 jaar en daarvan tennis ik alweer zo’n 18 jaar. Daarnaast heb ik ook altijd gevoetbald. Ik heb als klein jongetje leren tennissen in Zuidlaren en ben later voor Veracket gaan spelen in Groningen.

 

Op dit moment speel ik voor Zuidlaren in de zaterdag competitie Heren 1e klasse en bij Veracket op zondag met een mix-team. Dat betekent dus veel wedstrijden spelen elk weekend en dat vind ik fantastisch om te doen.

 

Sinds ik vier jaar geleden in Groningen ben gaan wonen voor mijn studie ben ik fanatieker gaan tennissen en veel vooruit gegaan op tennisgebied. Naast de trainingen verzorgd door Veracket, ook veel met vrienden afgesproken om te gaan tennissen. Daar schuilt het geheim in van het beter worden in tennis denk ik. Niet alleen naar de training gaan, maar ook het geleerde in de training toepassen in je vrije tijd met vrienden en vriendinnen.

 

Ik hoop als trainer de spelers enthousiast te maken voor tennis, ze telkens weer iets beter te laten spelen en ze te motiveren om ook zelf een baantje te reserveren om leuke wedstrijdjes te spelen!

 

april 2013

 

|Naar boven|

 


Klaas Huisman

 

Mijn naam is Klaas Huisman en ik ben de oprichter van de tennisschool. In 1996 begonnen als tennisleraar en sindsdien heb ik duizenden tennislessen gegeven. Nog steeds is het een drive om de leerlingen iets te laten zien van mijn enthousiasme en passie voor tennis.

 

Wanneer ze van de baan komen met een glimlach op hun gezicht, plezier hebben gehad en ook nog vooruitgang boeken dan is mijn missie weer geslaagd. De laatste jaren leg ik mij steeds meer toe op het runnen van de tennisschool en het begeleiden van de tennisleraren.

 

Verder wordt het coachen van mensen een groter onderdeel van mijn werk. Mensen willen zich ontplooien in hun leven, werk of sport en zoeken naar wegen om dat te bereiken, een gids kan daarbij uiteraard nuttig zijn en dat is een heel mooie opdracht.

 

januari 2011

 

|Naar boven|